Sipas psikologëve, personat të cilët mund të konsiderohen si gjeni kanë aftësinë që të dallojnë gjëra që pjesa tjetër e njerëzve nuk i vënë re fare.

Shumë prej tyre janë të dhënë pas detajeve dhe sigurisht nuk u shpëton asgjë, ata i kushtojnë një rëndësie të madhe detajeve, në krahasim me njerëzit e tjerë që u duken të parëndësishme.

Sot kemi një test interesant për të gjithë ata persona që e quajnë veten gjeni. Në këtë test ju do të gjeni dallimet që ekzistojnë në foton e mëposhtme.