Sa i mirë jeni në dallimin detajeve? 

Në imazhin e mëposhtëm keni një shkronjë ndryshe nga të tjerat.

Nëse jeni mjaft i aftë dhe keni një sy “shqiponjë”, do të mund ta gjeni në më pak se 10 sekonda.

E gjetët?Nëse jo, përgjigjen e keni mëposhte: