A mund ta gjeni se çfarë kafshe është kjo, vetëm duke parë këmbën e saj?

Bota e kafshëve është aq e gjerë sa gjithmonë zbulojmë nga një specie të re nwpwr dokumentarë, filma apo lajme.

Por ne do testojmë njohuritë tuaja duke shfaqur këmbët e një kafshe dhe ju të gjeni se çfarë kafshe mund të jetë.

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë:

Këmba e kafshës në foto është këmba e një breshke.

EMISIONET