Zgjidhja e enigmave është një mënyrë e shkëlqyeshme për të ushtruar mendjen, e cila ka nevojë për stimulim të vazhdueshëm ashtu si çdo muskul tjetër në trup. Në këtë enigme ne ju sfidojmë të gjeni një shishe të fshehur.

Kjo sfidë do ju ndihmojë të mprehni shikimin tuaj dhe t’i kushtoni vëmendje detajeve.

 A e gjeni dot shishen në këtë foto?

Nëse nuk arrini ta gjeni dot, përgjigjen e keni më poshtë: