Ministria e Shëndetësisë në Shkup informon se në 24 orët e fundit janë bërë 2.564 testime, ndërsa janë regjistruar 946 raste të reja me COVID-19.

Shpërndarja gjeografike e rasteve të reja

Në Shkup-426, Kumanovë-36, Dibër-2, Shtip-22, Prilep-56, Tetovë-46, Strugë-24, Veles-30, Manastir-61, Ohër-31, Kavadar-24, Gostivar-46, Gjevgjeli-12, Strumicë-15, Kriva Pallankë-5, Radovish-2, Krushev-4, Koçan-3, Probishtip-3, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-2, Pehçev-2, Berov-24, Vallandov-2, Vinic-1, Dellçev-11, Kratov-2, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-13, Resnjë-15, Negotin-20.

Sot kanë ndërruar jetë 33 persona, nëntë pacientë nga Shkupi (62, 62, 63, 67, 79, 66, 74, 81 dhe 68), një nga Kumanova (70), një nga Shtipi (89), gjashtë pacientë nga Prilepi (43, 78, 70, 82, 60 dhe 85), një nga Tetova (72), katër nga Struga (60, 71, 65 dhe 79), një nga Velesi (71), një nga Manastiri (55), një nga Gostivari (76) ), një nga Gjevgjelia (53), një nga Strumica (73), një nga Kriva Pallanka (62), një nga Probishtipi (70), dy nga Berova (88 dhe 63), një nga Kratova (71) dhe një pacient nga Kërçova (67).

Numri i përgjithshëm i të diagnostikuarve me Koronavirus në Maqedoni që nga fillimi i epidemisë është 63.890.