VIDEO ORA NEWS

Virgjil Kule: Lidhja e Lezhës u krijua nga ndikimi i Venedikut dhe Napolit

03/01/2018 - 22:28
Si dreqin përfundoi aty?!
16/01/2018 - 10:34