VIDEO ORA NEWS

Thumane, fshati me ambulancë ku s'ka ujë sa drita dhe dritaret kanë qepena

20/04/2019 - 13:01
"Çmenduritë" e Fenomenit
23/05/2019 - 12:06
Shqiptarët vdesin nga zemra
23/05/2019 - 12:06
Tirana vlerësohet në Oslo
23/05/2019 - 12:06