VIDEO ORA NEWS

Studenti: Politikanët, 30 vjet që dialogojnë dhe s'kanë bërë asgjë. Rama të na bashkohet

10/12/2018 - 10:21
Perimet bostanore me kimikate
25/06/2019 - 18:59
Misset në Bar Oslo
25/06/2019 - 18:59