VIDEO ORA NEWS

Festa e luleshtrydhes, fermerët ankohen për çmimet dhe mungesën e investimeve

20/04/2019 - 16:14
"Çmenduritë" e Fenomenit
23/05/2019 - 12:03
Shqiptarët vdesin nga zemra
23/05/2019 - 12:03
Tirana vlerësohet në Oslo
23/05/2019 - 12:03