VIDEO ORA NEWS

Ekskluzive/ Simoni: Vetingu të bëhet i rregullt pa presione dhe intimidime

16/01/2018 - 20:15
Subvensione në agroturizëm
24/06/2018 - 01:40
Tatimet aksion në bregdet
24/06/2018 - 01:40