VIDEO ORA NEWS

Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore mbyll turin e 60 viteve histori në Gjermani

19/11/2018 - 18:41
“Pa bletë, s’ka jetë”
20/05/2019 - 21:45