Video – Ora News

Afati për të paguar faturat, Çela: S’ka shtyrje. Kush s’lidh akt-marrëveshje i ndërpritet energjia

Vendi - 27/03/2015 16:11

Pak ditë na ndajnë nga përfundimin i afatit të fundit për faljen me 80% te kamatvonesava. Qytetarët që bëjnë pagesën mujore, nuk është e nevojdhme të qëndrojnë në radhë, ata regjistrohen dhe futen menjeherë nga punonjesit e OSHEE brenda sporteleve.

Disa ore u duhet te presin ata qe kane detyrime të prapmbetura. Në sportele shënohet fluks, ndërsa vetë konsumatorët shprehen të shqetësuar për mbifaturimet.

Administratori i OSHEE tha se nuk do te kete shtyrje afati dhe për ata që nuk kanë lidhur akt marrëveshje do t’u ndërpritet energjia.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter