Besueshmëria në Sondazhe - Studentët i referohen IPR Marketing dhe Ora News për diplomën
12/08/2017 - 16:55

“Suksesi i bashkëpunimit 8-vjecar i IPR marketing dhe Ora News për të realizuar sondazhe profesionale, në zgjedhjet parlamentare dhe vendore nxiti nivelet akademike për të bërë studime diplome për këtë perceptim të opinionit publik.

Në Universitetin e Durrës, 3 studentë ia dolën të diplomohen shkëlqyeshëm më temë e tyre të zgjedhjet në Shqipëri dhe rëndësia e sondazheve.

Studentët i janë referuar IPR marketing dhe Ora News për të ndërtuar studimin e tyre shkencor duke e argumentuar këtë më saktësinë dhe profesionalizimin për realizimin e një projekti të tillë.

/Oranews.tv/

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
Helikopterët e Vivas shuajnë zjarrin në pyjet e Rrogozhinës

Close