Specializimet në mjekësi të pamiratuara, ankime edhe në QSUT
01/05/2013 - 14:49
" frameborder="0" allowfullscreen>

Shëndetësia është sektori i cili pa patur më shumë kosto nga largimi i koalicionit PD-LSI që u shoqërua edhe më ndyrhsimet e titullarve në ministri dhe në spitale.

Qeveria nuk ka miratuar listën e specializantëve në mjekësi edhe pse aplikimet kanë qënë në masë. Dekani i fakulteti të mjekësisë Bajram Hysa nuk dha detaje mbi kufirin e kohës për këtë listë por u shpreh së është në pritje të vendimit të këshillit të ministrave.

Por edhe në QSUT, të pakënaqurit nga konkusi për zgjedhjen e shefave të shërbimit kanë depozituar një sërë ankimimiesh në Ministri. Nga 58 shërbime të QSUT, 14 shefa nuk e kanë marrë ende detyrën. Në raste se ankimet janë të shumta mund të rikthet konkursi i zgjedhjes së shefave.

Universiteti i mjekësisë zhvilloi kongresin e shkencave Bio-Mjekësore. Të këtë takim të përbashkët të studentëve e pedagogëve diskutuan mbi risitë që ofron ky institucion për këtë shkencë.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Komento

Read previous post:
Helikopterët e Vivas shuajnë zjarrin në pyjet e Rrogozhinës

Close