Sfidat e sistemit bankar - Sejko: E ardhmja e vendeve të rajonit e lidhur me integrimin
22/09/2017 - 16:06

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko mori pjesë në konferencën ndërkombëtare të organizuar nga Banka Qendrore e Bosnje Hercegovinës me temë “20 Vitet e Stabilitetit”, në Sarajevë të Bosnje Hercegovinës.

Diskutimet e këtij paneli u fokusuan në sfidat e reja të bankave qendrore në procesin e anëtarësimit në Bashkimin Evropian si dhe ndikimet e zhvillimeve aktuale në Eurozonë dhe rajon për këto vende.

Guvernatori Sejko theksoi se e ardhmja politike dhe ekonomike e vendeve të rajonit të Evropës Juglindore është e lidhur drejtpërdrejt me procesin e integrimit të këtyre vendeve në Bashkimin Evropian.

Pjesëmarrës në konferencë ishin zyrtarë të lartë vendorë dhe ndërkombëtarë,guvernatorë dhe përfaqësues të tjerë të bankave qendrore nga Evropa dhe rajoni.

/Oranews.tv/

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
SHBA edhe një herë i drejtohet Kryeministrit Haradinaj për demarkacionin

Close