Lezhë, mbetjet urbane shqetësim për zonat bregdetare në prag të sezonit turistik
28/04/2013 - 19:49
" frameborder="0" allowfullscreen>

Mbetjet urbane janë kthyer në një shqetësim, për zonat bregdetare të Lezhës në këtë prag sezoni turistik.

Nga një inspektim i kryer nga agjensia rajonale e mjedisit, është konstatuar se bregdeti i Shëngjinit dhe ai i Talës po shndërrohen në vendgrumbullime të mbeturinave, duke shkaktuar ndotje të lartë mjedisore. Përballë kësaj situate, agjensia rajonale e mjedisit në Lezhë, ka reagur duke i kërkuar komunës së Shëngjinit dhe asaj të Shënkollit, që të marrin masa për largimin e tyre, ose në të kundërt do të përballen me gjoba.

Drejtori i ARM-së në lezhë, Edmond Ndreu, siguroi se në vitet e ardhshme, bashkëpunimi mes njësive vendore dhe monitorimi ndaj hedhjes së këtyre mbetjeve, do të rritet.

 

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Komento

Read previous post:
Opposition front , DP and SMI demand the removal of the prime minister

Close