Doris Andoni, drejtoresha e re Entit Kombëtar të Banesave
25/11/2013 - 10:15

Është prezantuar sot drejtoresha e Entit Kombëtar të Banesave Doris Andoni.

Prezantimi  është bërë nga ministrja e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, Eglantina Gjermeni e cila ka theksuar se Enti Kombëtar i Banesave ka rol kyç për strehimin duke shtuar se Ministria dhe qeveria janë të angazhuara për zbatimin e politikave të strehimit.

Doris Andoni zëvendëson në postin e drejtores së Entit Kombëtar të Banesav e Ylli Pirro.

Ajo ka punuar në Ministrinë e Punëve Publike e Transporteve ku mbante postin e drejtoreshës së Politikave të Strehimit.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Komento

Artikull i Rekomanduar:
Talat Xhaferi, kryeparlamentari i parë shqiptar në Maqedoni

Close