Hackerat sulmojnë kompaninë Apple
23/03/2017 - 21:10

Kompania Apple ka mohuar të gjitha lajmet që pretendojnë se hackerat i kanë sulmuar. Një grup i quajtur ‘Turkish Crime Family,’ në një intervistë kanë lajmëruar se do të fshijnë të gjithë të dhënat nga iPhone dhe iPad nëse kompania nuk i paguan 75 mijë dollarë deri me 7 prill.

Një zëdhënës për kompaninë Cupertino ka thënë se lista që ata supozojnë të kenë marrë nuk është e vërtetë, pasi është marrë me anë të sistemeve kompjuterike. ‘Nuk ka pasur ndërhyrje në sistemet tona,’ – tha ai, duke shtuar se lista mund të jetë marrë nga shërbimet që janë sulmuar më parë.

Nëse dicka e tillë do të ndodhë në të vërtetë, atëherë rreth 100 milionë përdorues do të jenë në rrezik të fjalëkalimeve apo email.

/oranews.tv/

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
Masa yndyrore sa 11 autobusë nën Londër

Close