Si po e përballon qeveria situatën e krijuar nga moti i ftohte dhe debora që ka përfshirë keto ditë vendin. Ju jeni:

 • Të kënaqur (58%, 14 Vota)
 • Të pakënaqur (42%, 10 Vota)

Votues total: 24

Data fillimit: 16/01/2017 @ 18:18
Data fundit: No Expiry

Kë duhet të bëjnë kryeministër shqiptarët e Maqedonisë?

 • Zoran Zaev (90%, 449 Vota)
 • Nikola Gruevskin (10%, 50 Vota)

Votues total: 499

Data fillimit: 12/12/2016 @ 16:45
Data fundit: No Expiry

A mendoni se vendimi i Këshillit të Europës, (në dhjetor) për çeljen e negociatave me Shqipërinë do të jetë pozitiv

 • Po (50%, 233 Vota)
 • Jo (45%, 207 Vota)
 • Indiferent (5%, 24 Vota)

Votues total: 464

Data fillimit: 29/11/2016 @ 13:16
Data fundit: No Expiry

Kanabisi, A mendoni se duhet te nderhyrja e ushtrise?

 • PO (57%, 640 Vota)
 • JO (37%, 416 Vota)
 • Indiferent (6%, 62 Vota)

Votues total: 1,118

Data fillimit: 19/10/2016 @ 11:23
Data fundit: No Expiry

Ambasadori Lu deklaroi: Qeveria e kaluar dhe qeveria aktuale kanë probleme me trafikimin e drogës. A mendoni se kjo qeveri po lufton sa duhet këtë fenomen

 • Jo (62%, 595 Vota)
 • Po (34%, 322 Vota)
 • Indiferent (4%, 40 Vota)

Votues total: 957

Data fillimit: 26/09/2016 @ 12:35
Data fundit: No Expiry

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter