Donald Trump dhe Angela Merkel do të ishin ‘çifti perfekt’
17/03/2017 - 18:41

Prezantuesja Katie Hopkins ka treguar se Angela Merkel dhe Donald Trump nuk kanë tipa të njëjtë, por ekzistojnë 10 arsye që tregojnë se ato do të kishin një marrëdhënie produktive. Ajo ka treguar se si duhet të sillet kancelarja Merkel nëse do të arrijë koalicion politik duke marrë parasysh disa gjëra që do ta bëjnë të përparojnë në lidhje me presidentin e Amerikës:

  1. Duhet ti tregojë se Gjermania është një vend me shumë rëndësi në Europë.
  2. Edhe pse kanë mospërputhje në personazhet e tyre të preferuar, do të thotë se janë të kundërt dhe kjo i tërheq.
  3. Angela duhet të vendosë se cili do të jetë pozicioni i saj.
  4. Duhet që të balancojnë tregtinë dhe sigurinë.
  5. Duhet ti bëjë të ditur se ai ia ka nevojën.
  6. Ajo do ta ndihmojë atë në krijimin e sloganeve më të suksesshme
  7. Lajmet fallco do të marrin fund nëse do të bëjë koalicion me Merkel.
  8. Duhet të tregojë fuqinë e Euro-s në krahasim me Dollar-in.
  9. Ti tregojë se Amerika ka nevojë për gjallëri.
  10. Duhet të thojë se paraja është gjëja e fundit që i intereson.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
Shqipëria, i vetmi vend që përfshin në TVSH edhe biznesin e vogël

Close