"Fidget spinner" - Loja antistres e verës 2017, e rrezikshme për shëndetin!
19/07/2017 - 15:56 Nga: Alba Kepi

“Fidget spinner” është loja antistres e verës 2017 e cila i ka apasionuar të gjithë. Por për policinë financiare italiane ajo mund të jetë e rrezikshme dhe e dëmshme për shëndetin.

Policia financare italiane ka ekzekutuar në orët e para të mëgjesit të sotëm një operacion i cili ka çuar në sekuestrimin e mbi 3000 copëve “Fidget spinner” të konsideruara të rrezikshme për shëndetin.

Sekuestrimet janë kryer në dy dyqane në provincën e Torinos në pronësi të dy shtetasve italianë.

Motivi i këtij sekuestrimi është se këto lojëra nuk përmbanin dokumentacionin e duhur e të çertifikuar se respektojnë normativën CE si dhe të dhënat mbi shoqërinë prodhuese, importuese e shpërndarëse të tyre në Itali.

Gjithashtu disa prej “Fidget spinner” paraqisnin anomali të lidhura me mprehtësinë e ekstremiteteve të tyre që mund të shkaktojnë dëme të rrezikshme në trup e në sy.

Dy sipërrmarrësit që ekspozonin shitjen e tyre mund rrezikojnë dënimin deri në 4 vjet burg.

/Oranews.tv/

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Komento

Read previous post:
Shqipëria, i vetmi vend që përfshin në TVSH edhe biznesin e vogël

Close