Tonight Ilva Tare

Të Hënë dhe të Mërkurë - 21:00

Eshtë emision i aktualitetit politik, që vlerësohet nga publiku si një program lider në treg. Drejtuesja Ilva Tare me një eksperiencë mbi 20 vjeçare në tregun e medias dhe studime pas shkollore në London School of Economics ka arritur ta shndërrojë studion e emisionit dy herë në javë të hënën dhe të mërkurën në orën 21.00 në një hapësirë të kërkuar debati dhe thellimi për temat më të nxehta të aktualitetit. Tonight Ilva Tare në disa raste ka shërbyer si përcaktues i axhendës së debatit publik, falë profesionalizmit dhe standardeve të larta në transmetimin televiziv, që shpeshherë është edhe pikë referimi për studiues dhe analistë me influencë në vend. Emisioni i pare u transmetua me 28 janar 2011.

“Tonight Ilva Tare” mund të ndiqet  LIVE ONLINE çdo të hënë e të mërkurë  ora 21:00
Çdo emision është dhe në Youtube. Na ndiqni dhe në Facebook
Na kontaktoni në adresën e emailit  tonightilvatare@oranews.tv

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2017/07/31

Tonight Ilva Tare “Politika, si ishte, si do bëhet?”

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
Fier, adoleshentja gjendet e vdekur në tualetin e shkollës

Close