Tangram

Çdo të shtunë, ora 18:10

Një format krejt i veçantë në llojin e vetë, ku i kushtohet tërësisht fëmijëve.

Prej datës 16 shtator 2015 transmetohet në Ora News. Në emision fëmijët prezantojnë përmes projekteve një “Shqipëri më të mirë”. Përballë kanë një panel të rriturish, personalitete të njohura në fusha të ndryshme.

Emisioni drejtohet nga gazetarja Ermira Çausholli e cila ka një experiencë televizive mbi 15 vite në tregun mediatik shqipta. Më herët zonja Çausholli ka drejtuar emisione të ndryshme me karakter kulturor  dhe spektakle televizive, në disa prej televizioneve në Shqipëri

“Tangram”  mund të ndiqet edhe LIVE ONLINE   çdo të shtunë në ora 18:10

Çdo emision është dhe në youtubeNa ndiqni dhe në Facebook

Adresa e emailit  tangram@oranews.tv

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2017/02/11

Tangram, 11 Shkurt 2017

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
Kobra gëlltit shishen plastike, shikoni çfarë ndodhi me të!

Close