Sport VIP

Çdo të Dielë ora 21:00

Një emision mes nostalgjisë, jetës dhe së shkuarës. Rrëfime rrënqethëse, emocione të çastit. Historia e shkruar në celuloid nga Altin Sulçe Live në Ora News.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2013/03/03

Sport vip 3 Mars 2013

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter