Edicioni Qëndror i Lajmeve

20:00

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2017/03/30

Shumica me 88 vota, konfirmohet me votimin e 7 ligjeve të drejtësisë/ 30 mars 2017

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha emisionet
Artikull i Rekomanduar:
Doda: Ka marifete që të heqin dëshirën e bashkëpunimit me këtë koalicion

Close