Ora News Speciale

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2013/03/28

Ristarton “Channel One”

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha emisionet
Artikull i Rekomanduar:
92 Vjetori i Republikës së Turqisë, Ambasada turke pritje me zyrtarë e drejtues mediash

Close