Ora News Speciale

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2017/03/11

Ora News pranë 9 familjeve të efektivëve të rënë në detyrë

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha emisionet
Artikull i Rekomanduar:
Shoqata e Konsujve të Nderit, investime në Librazhd për fëmijët me aftësi të kufizuar

Close