Ora News Speciale

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2016/06/03

Konsujt e Nderit mbështesin 15 fëmijë të ‘Zyber Hallullit’, u ofrohen kurse pikture

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha emisionet
Artikull i Rekomanduar:
Reformat, Ambasadori Lu: SHBA e irrituar me ecurinë/ 15 dhjetor 2015

Close