Këndi i Dianës

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2017/03/19

Këndi i Dianës, 19 Mars 2017

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Artikull i Rekomanduar:
Nga sot pagesa e parkimit me sms në Tiranë

Close