Intervista e Mbrëmjes

Çdo darkë ora 20:30

I ftuar i mbrëmjes, deklarata të forta, intervista ekskluzive, lider të politikes shqiptare çdo mbremje ne ekranin e ora news.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2013/03/06

Intervista e mbremjes, Fatbardh Kadilli

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha emisionet