English News Edition

Every day 18:00 UTC +2

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2017/02/16

English News Edition, 16 February 2017

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha emisionet
Artikull i Rekomanduar:
Ndalohet përmbaruesi Baftjar Nelaj, ushtroi detyrën pas heqjes së licencës

Close