Jamais Vu

Çdo të Shtune në orën 21:00

Një program i ideuar dhe i drejtuar nga gazetari Mustafa Nano. Është një intervistë atipike, ku funksionin e pyetjeve e luajnë fotografitë e materialet video të zgjedhura me kujdes mbi bazën e mesazhit që ato bartin. I ftuari do të jetë nën shoqërinë e gazetarit Mustafa Nano, ku ky i fundit, me ndërhyrjet, nënvizimet dhe pyetjet e tij, do të ndërtojë një bashkëbisedim mbi argumenta nga më të ndryshmit, me synimin për të nxjerrë në dritë një profil të panjohur të të ftuarit.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2012/11/16

Elvira Dones ne Jamais Vu, 16 Nentor 2012

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter