Ekopolitikë

Çdo të Martë në orën 21:00

Sjell çdo të martë debatin politik për ekoniminë. Të ftuar në panel ministra, deputetë, specialistë dhe analistë të njohur në fushën e ekonomisë. Intervista ekskluzive me guvernatorin e BSh-së, ministrat e Ekonomisë dhe Financës si dhe përfaqësues të BB e FMN-së.Ekopolitikë” drejtohet nga gazetarja Aurora Sulçe me një eksperiencë mbi 15 vite në tregun mediatik shqiptar dhe transmetohet në Ora News  prej 6 janarit 2015.

“Ekopolitike” mund të ndiqet  LIVE ONLINE çdo të martë ora 21:00

Çdo emision është dhe në Youtube. Na ndiqni dhe në Facebook
Adresa e emailit  ekopolitike@oranews.tv

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2017/04/04

Ekopolitikë – “Amnistia fiskale, çfarë falet, kush përfiton?”

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Artikull i Rekomanduar:
Edhe pse mbipeshë, kubanezët ofrojnë spektakël në kërcim

Close