Ora News Speciale

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2016/03/28

Biznesmeni më i pasur i botës arabe në Shqipëri me ftesë nga Presidenti i RTV Ora News

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Te gjitha emisionet
Artikull i Rekomanduar:
Reformat, Ambasadori Lu: SHBA e irrituar me ecurinë/ 15 dhjetor 2015

Close