Emisioni i dates: 2015/06/25

Besa Shahini: Europianizimi i teksteve shkollore, detyre imediate

Besa Shahini, një ndër përfaqësueset e Nisma Europiane për Stabilitet flet për nevojën e modernizimit dhe standartizimit të teksteve shkollore. Shahini tregon për Ballkan Magazine gjetjet e studimit të bërë nga kjo qendër. A janë tekstet shkollore në përputhje me standardet Europiane? Besa Shahini përgjigjet: Ka shumë punë për të bërë. Ballkan Magazine 25 Qershor 2015

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
Veliaj premton: Ndërtimin e rrugës dhe treg të ri për banorët e Zall Bastarit

Close