Emisioni i dates: 2015/06/15

Regjistrimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës

Jonuz Musliu, kryetari i Keshillit Kombëtar të shqiptarëve në Luginën e Preshevës, flet për regjistrimin e shqiptarëve në Luginë që do të bëhet me ndermjëtesim ndërkombëtar. Ka pasur bisedime në Beograd për këtë dhe përfaqësuesit shqiptarë të Luginës kanë marrë pjesë në të.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
Veliaj premton: Ndërtimin e rrugës dhe treg të ri për banorët e Zall Bastarit

Close