Arkapia

Çdo të dielë ora 21:00

“Arkapia”, fjalë e vjetër shkodranisht, do të thotë derë e vogël. Siç e sugjeron kuptimi i këtij emri, thelbi i emisionit është dialogu, debati që ashtu si funksioni i derës së vogël është që të të nxjerrë në një hapësirë më të madhe.

Çdo të diel, ora 21:00, për 40-50 minuta, të ftuarit në studio që janë nga fushat e artit, kulturës, mendimit, shqiptarë e të huaj, hyjnë në thellësi të çështjeve më të rëndësishme të aktualitetit, por shpesh edhe i tejkalojnë nevojat e ditës.

“Arkapia” nuk lë jashtë analizave dhe vëzhgimeve ngjarjet kulturore në rrethe të vendit, duke i sjellë në ekran përmes reportazhit.

Emisioni është ideuar dhe drejtohet nga Elsa Demo, e cila ka një pervojë të gjatë në shtypin e shkruar po edhe në median televizive të viteve të fundit.

Nisi transmetimin me 19 mars 2017.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Emisioni i dates: 2017/07/02

“Arkapia” nga Elsa Demo – Hysamedin Feraj: Media manifeston instinktin dhe jo lirinë

Në raportin “Tipet e ligjërimit në emisionet e formatit debatues” që bazohet në 300 orë transmetim televiziv, filozofi Hysamedin Feraj analizon gjithë keqkuptimet dhe kundërthëniet që krijojnë opinionbërësit e përnatshëm në ekranet shqiptare në emër të gjoja demokracisë dhe lirisë së shprehjes.

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter

Read previous post:
Një ditë para zgjedhjeve presidenciale, arrestohet një person me thikë

Close