Adresa:                                                                                      Twitter:

Rruga “Aleksander Moisiu” Ish Kinostudio Nr 76,                 OraNewsRTV

Tirana, Albania

Facebook:                                                                                Youtube: 

www.facebook.com/Ora.News.RTV               https://www.youtube.com/user/rtvoranews1

 

Informacion i pergjithshem:                                             Marketing:

info@oranews.tv                                                                 marketing@oranews.tv
Tel: +355 4 2 34 7577                                                         +355 69 4000 585
Fax: +355 4 2 34 7577

 

Recepsioni:                                                                     Burimet njerezore:
Tel: +355 4 2 34 7577                                                   burimetnjerezore@oranews.tv
Fax: +355 4 2 34 7577

 

Web:

webmaster@oranews.tv

Profili i RTV Ora News


RRETH NESH

BORDI EKZEKUTIV

KONTAKTI

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter