“RTV Ora News”

Adresa:Rruga “Aleksander Moisiu” Ish Kinostudio Nr 76, Tirana, Albania

Informacion i pergjithshem: info@ora-news.com
Tel: +355 4 2 34 7577
Fax: +355 4 2 34 7577

Marketing: marketing@ora-news.com
Marketing:+355 69 4000 585

Burimet njerezore: burimetnjerezore@ora-news.com

Web: webmaster@oranews.tv

Emri:

e-Mail:

Subjekti:

Mesazhi:

Të parët për lajmin e fundit. Ndiqni Oranews.tvFacebook dhe në Twitter