Vezët shumë ngjyrëshe të Pashkëve

Pashkët janë një festë që, si simbolikë të saj ka vezët e kuqe. Megjithatë, vitet e fundit, vezët e Pashkëve po bëhen gjithnjë e më me ngjyra dhe plot fantazi. Ja disa ide zbavitëse si të dekoroni vezët tuaj të Pashkëve, e nëse nuk i përkisni fesë kristiane, të paktën mund t'i admironi për anën e tyre artistike.
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57