Rama ik! Ja çfarë po ndodh në protestën e opozitës

Opozita ka thirrur qytetarët në protestë, ku kryefjala kryesore është largimi i qeverisë dhe krijimi i një qeverie teknike. Tubimi opozitar do të jetë i njëjtë me 9 tubimet masive të organizuara në 5 muajt e fundit. Kjo protestë merr një rëndësi të veçantë edhe për faktin se qyterët mblidhen para kryeminstrisë për të kërkuar largimin e Ramës, në një kohë kur ky i fundit tashmë ka marrë edhe 100 përqind të pushtetit vendor pas zgjedhjeve të zhvilluara pa opozitën. FOTO: LSA

FOTOGALERI TJERA

Diellin si 'stilist'

21/07/2018 - 20:19

'Të zhytesh në blu'

21/07/2018 - 19:24

Me pamje nga mali

20/07/2018 - 13:42

Një 38 vjeçare si Gisele

20/07/2018 - 12:32