Komisioni i Venecias vizitë në Tiranë

Më 11 tetor do të jenë gati konkluzionet e Komisionit të Venecias, nëse presidenti Ilir Meta ka shkelur ose jo Kushtetutën me vendimin për zhdekretimin e zgjedhjeve të 30 qershorit. Kështu është shprehur një nga anëtarët e delegacionit të këtij Komisioni, pas përfundimit të takimit mes tyre dhe anëtarëve të Komisionit hetimor. Një ditë më parë delegacioni i Komisionit të Venecias pati edhe një seri takimesh me përfaqësues të shtetit dhe politikës. Foto LSA

FOTOGALERI TJERA

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01