Jennifer Lopez, gjithnjë e më seksi.....në Instagram

Streçe palestre të reja, bustie (mini kanatjere) dhe një fizik për t'u patur zili, Jennifer Lopez ndan disa foto super seksi në Instagram. Në Korrik do të mbushë plot 49 vjeç, por këngëtarja aktore nuk duket se e ndjen fare peshën e moshës
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12