Imazhe-ikonë të grave protestuese

Këto janë disa nga fotografitë që dëshmojnë forcën e madhe të grave në mbarë botën për të protestuar dhe për të treguar që kurrsesi nuk mund të quhen "seksi i dobët"
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08