Imazhe fantastike të kapura në momentin e duhur

Një nga përpëlitjet e syrit tuaj, zgjat zakonisht prej 100-150 milisekonda dhe syrin mund ta përpëlitni deri në pesë herë në sekondë. Pra, në kohën që jeni zgjuar, koha mesatare e pamjeve që humbni gjatë përpëlitjes së syve është deri në disa orë. Dhe ka shumë gjëra që ndodhin deri sa sytë i keni të mbyllur në këtë mënyrë. Prandaj në këtë fotogaleri ju sjellim këto imazhe në mënyrë që të mos i humbisni momentet më të bukura kalimtare të jetës.
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57