Fitorja e Kukësit përmes fotove

Një gol spektakolar nga Sindrit Guri i ka mjaftuar Kukësit për të dal me pikë të plota nga transferta e Korçës. Verilindorët treguan dhe njëherë që janë kampionët në fuqi, duke shtyrë dhe për pak javë festën e titullit në kampin e Skënderbeut. Me këtë fitore, Kukësi e dërgon në -9 distancën me kryesuesit e Skënderbeut, kur kanë mbetur dhe 5 javë deri në fundin e kampionatit. / Foto LSA

FOTOGALERI TJERA

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01