Festa e 8 Marsit, Partizani "surprizon" gratë e stafit

Klubi i Partizanit ka rezervuar sot një urim special për zonjat , të cilat çdo ditë janë në shërbim të skuadrës. Stafi dhe lojtarët kanë uruar enkas për festën e 8 Marsit gratë e palodhura , që me përkushtimin e tyre bëjnë që lojtarëve të mos i mungoj asgjë në hotelin e skuadrës.
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45
Shumë urime për Adele!!!
05/05/2018 - 08:57