Festa e 8 Marsit, Partizani "surprizon" gratë e stafit

Klubi i Partizanit ka rezervuar sot një urim special për zonjat , të cilat çdo ditë janë në shërbim të skuadrës. Stafi dhe lojtarët kanë uruar enkas për festën e 8 Marsit gratë e palodhura , që me përkushtimin e tyre bëjnë që lojtarëve të mos i mungoj asgjë në hotelin e skuadrës.

FOTOGALERI TJERA

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01