"Fëmijës Alien" i buzëqesh fati

Ai u braktis në spital nga prindërit, por tashmë ka nisur një jetë të re. Kjo është historia e Lele, djali i vogël kinez që lindi me sëmundjen Hydrocephalus, një çrregullim neurologjik i shkaktuar nga akumulimi i lëngjeve në sistemin ventricular dhe rajonet subarachnoid.Fëmija që njihet edhe me pseudonimin "Foshnja Alien" për shkak të kokës së tij të madhe është birësuar nga një çift pensionistësh.

FOTOGALERI TJERA

Kryeministri ynë 'stil'

31/07/2018 - 11:21

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01