COVID-19 në New York, Parku Qëndror në kthehet në “spital”

Parku Qëndror (Central Park) në New York është rikthyer në një “spital” për të trajtuar pacientë me koronavirus. Aktivistë nga një organizatë nga Karolina e Veriut kanë ngritur çadra ku do të vendosen pajisjet e nevojshme për të trajtuar pacientët me COVID-19. Një tjetër kamp i tillë është ndërtuar dhe në qedrën Javits por ajo shërben vetëm për testimin e personave që dyshohen se janë të infektuar.